Binnenwerken

Binnenshuis staan wij in voor een kwalitatieve afwerking van uw plafonds, wanden, ramen, deuren en overig binnenschrijnwerk. Zo werken wij enkel met hoogwaardige en duurzame materialen zodat wij u een prachtig eindresultaat kunnen garanderen!

Plafond schilderen

Het schilderen van plafonds is een klus die u best niet zelf doen. Een plafond is vaak hoog en moeilijk bereikbaar. Het zeer belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. U wilt immers niet dat er verfspatten op uw vloeren en meubilair terecht komen.

Wanden schilderen

Het is zeer belangrijk verschillende ondergronden te herkennen en de juiste en meest kwalitatieve verfproducten te gebruiken. Wij willen net als uzelf dat uw muren zo lang mogelijk in een goede staat blijven.

Trap schilderen

Een trap kan door een laagje verf een  blikvanger worden. Wij zorgen dat uw trap in een korte tijd een ware metamorfose ondergaat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er tijdens de werken amper stofvorming is en dat u in een mum van tijd de trap weer kan gaan gebruiken.

Uw ramen en deuren schilderen is een uitstekende optie om meer kleur toe te voegen in huis of om uw ramen en deuren simpelweg weer te laten stralen.

Ramen

Bij het schilderen van houten ramen  die al geverfd zijn, moet er eerst gecontroleerd worden of de bestaande verflaag nog intact is. Met de juiste voorbereidende stappen, krijgen de ramen weer hun oude of nieuwe look.

Deuren

Bij het lakken van deuren heeft u de keuze uit honderden kleuren en kan u daarnaast ook kiezen uit volgende glansgraden: mat, satijn of hoogglans. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij plaatsen vliesbehang en gewoon behang en leggen vloerbekleding in laminaat en parket, vinyl of tapijt met focus op duurzame kwaliteit.

Behang

Een unieke behang kan een eye-catcher zijn in uw woning. Samen met u gaan we op zoek naar een geschikt behang voor uw project.

Vloerbekleding

Een nieuwe vloer geeft je interieur een instant frisse look. Ga je voor gezellig vast tapijt, hip klikvinyl of toch eerder voor een warm laminaat?

Wij zorgen voor een feilloze plaatsing. 

Met gipsplaten kan u een hele nieuwe indeling creëren zonder te moeten breken, metsen of uw pand om te toveren in een stoffige werf.

Gyproc

Gyproc platen zijn licht van gewicht en kunnen makkelijk worden verwerkt. Een scheidingswand kan zo bijvoorbeeld makkelijk opgetrokken worden. Bij gyprocwerken hoeven er ook geen droogtijden in acht worden genomen, wat bij metselwerk wel het geval is.

Verlaagd BTW-tarief

Wanneer u renovatie of herstellingswerken laat uitvoeren aan uw privé-woning kan dat aan het verlaagde 6% BTW-tarief (in plaats van 21%). Dit geldt ook voor schilder en behangwerken op voorwaarde dat uw woning ouder is dan 10 jaar. Kijk op de website van de Federale Overheidsdienst Financien voor de lijst van renovatiewerken, waarop het verlaagde btw-tarief van toepassing is.

/ Contact

Wil je een
project bespreken?

LVH Schilderwerken kan daarbij een goede partner zijn