Buitenwerken

Met buitenschilderwerken zorgt u ervoor dat uw woning of gebouw voor een lange tijd in een uitstekende staat blijft. Met kwaliteitsverven die een duurzaam resultaat garanderen én een zorgvuldige aanpak die uw gevel of buitenmuur tot in de kleinste hoekjes bedekt.

Gevelwerken

Zonder een periodieke schilderbeurt, gaan ramen in kwaliteit erg snel achteruit. Regen, wind, temperatuurverschillen en UV-licht hebben een flinke invloed op de kwaliteit van uw ramen. Door uw ramen regelmatig te laten schilderen voorkomt u vergrijzing, verrotting van het hout en is het raam beschermd tegen vocht.

Ramen

Bij het schilderen van houten ramen  die al geverfd zijn, moet er eerst gecontroleerd worden of de bestaande verflaag nog intact is. Met de juiste voorbereidende stappen, krijgen de ramen weer hun oude of nieuwe look.

Deuren

Bij het lakken van deuren heeft u de keuze uit honderden kleuren en kan u daarnaast ook kiezen uit volgende glansgraden: mat, satijn of hoogglans. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kaleien is een oude techniek die al voor een lange tijd wordt gebruikt binnen de wereld van het schilderen. Bij deze techniek wordt een dunne kalkpleister met een blokkwast op de muur aangebracht en uitgestreken.

Kaleien

Kaleien is overal mogelijk, dus ook bij jouw woning. Wat wordt er precies gedaan bij kaleien? Met een kwast wordt dunne kalkpleister op de muur uitgestreken. In de meeste gevallen gaat het hierbij om metselwerk. De gevel krijgt hierdoor niet alleen een strakke uitstraling, maar de kalk beschermt de muur ook tegen vocht en andere invloeden. Dit zijn belangrijke voordelen die een gevel kaleien met zich meebrengt.

Verlaagd BTW-tarief

Wanneer u renovatie of herstellingswerken laat uitvoeren aan uw privé-woning kan dat aan het verlaagde 6% BTW-tarief (in plaats van 21%). Dit geldt ook voor schilder en behangwerken op voorwaarde dat uw woning ouder is dan 10 jaar. Kijk op de website van de Federale Overheidsdienst Financien voor de lijst van renovatiewerken, waarop het verlaagde btw-tarief van toepassing is.

/ Contact

Wil je een
project bespreken?

LVH Schilderwerken kan daarbij een goede partner zijn